3 εύκολα βήματα για να πούμε ''bye-bye'' στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!!

6:09 π.μ.
Απευθύνομαι σε εσένα μικρή μου,πριγκίπισσα που μόλις τώρα άρχισες να νιώθεις κάτι παραπάνω από το κοριτσάκι του μπαμπά. Ναι, και όμως σε εσένα αναφέρομαι που έφτασες στην ηλικία που όλα τα κορίτσια απεχθάνονται ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΊΑ!  Τίποτα, δεν είναι πιο εκνευριστικό από τις ανεπιθύμητες τρίχες που εκτός από εστία μικροβίων είναι και αντιαισθητικές. Come with me...και θα σου δείξει η Αnnaliz τι πρέπει να κάνεις και με 3 απλά βήματα για να απαλλαγείς μόνη σου από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τώρα που βρίσκεσαι στην εφηβεία. 
  1. Αρχικά , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι τρίχες που έχουμε στο σώμα μας , δεν είναι αντιαισθητικές και προς θεου ΜΗΝ κάνετε τίποτα , εάν πρώτα δεν συμβουλευτείτε κάποιον δερματολόγο.  Πολλά κορίτσια  ιδίως τα μελαχρινά , δεν είναι καθόλου εύκολο να ''κρύψουν'' αυτές τις τριχουλες. Κάποιες τρίχες αποτελούν αυτό που λέμε ''χνουδακι'' και θα ήταν καλό να μην πειραχτούν διότι , ενδέχεται να γίνουν πιο άγριες. Για αυτό κορίτσια μακριά κεριά και ξυραφάκια από κοιλιά και χέρια ! Αν θέλετε να ελαττώσετε το χνούδι αυτό , κάντε το με φυσικό τρόπο.   
  2. Σκέψου έξυπνα! Τι τρώμε για να είμαστε γεμάτες υγεία και ευεξία; Μα ,φυσικά φρούτα,λαχανικά,βρώμη και μέλι.Ε,λοιπόν να τι θα κάνετε. Βάλτε σε ένα μπολάκι λίγη βρώμη , μέλι και χυμό λεμονιού. Ανέμιξε το και τοποθέτησε το στο σημείο που έχεις τις τρίχες και άφησε το για 10 λεπτά και μετά ξέπλυνε. Επανέλαβε το αν 10 ήμερες . ΌΧΙ λιγότερο , διότι η σύνθεση με το λεμόνι και τη βρώμη ίσως σου δημιουργήσει μια μικρή ξηροδερμία. Και μην ξεχνάτε! Την ενυδατική σας κορίτσια μου!
  3. Μπανακι......Μανακι! Τι καλύτερο από ένα χαλαρό αφρόλουτρο! Για εσάς κορίτσια μου που χρησιμοποιείτε ξυραφάκι και έχετε επώδυνες εμπειρίες. Σας έχω τη λύση , εάν δεν έχετε αφρό ξυρίσματος!!! Μαλακτική Μαλλιών ! Ναι , καλά ακούσατε! Κάντε μια προσπάθεια και μη σας πω ότι το αποτέλεσμα θα είναι πιο κάλο από τον αφρό ξυρίσματος. 
  4. Άνω χείλος!Ε,εδώ τώρα τι να πούμε! Επιβάλλεται μια αποτρίχωση, αλλιώς  κάντε πρόβα  με τη φουστανέλα του Κολοκοτρώνη. Ενώ πολλοί αισθητικοί συνιστούν την αποτρίχωση με κερί , ξεχνάνε σκοπίμως μάλλον να αναφέρουν  ,ότι με το κερί  το δέρμα κρεμάει! Και νομίζω ότι κανένα κοριτσάκι δεν θέλει να χαλάσει το αλαβάστρινο προσωπάκι του. Προτείνω ανεπιφύλακτα την αποτρίχωση με κλωστή είναι λίγο επώδυνη αλλά αποτελεσματικότατη και εννοείται και την παραπάνω συνταγή με την βρώμη.   
 Φυσικά,ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τις ανεπιθύμητες τρίχες είναι  ο μαγικός κόσμος του lazer όμως , δεν είναι τόσο οικονομικό. Ελπίζω να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Από το Blogger.