Για ολα φταίνε οι γκόμενοι , οι πρωην και οι επόμενοι!

Καλά τα λέει το άσμα, εμείς είμαστε ανεπιδεκτοι μαθήσεως! Και είναι λογικό αφού , οι πρώην κυρίως είναι μια μάστιγα  που δύσκολα μπορείς να ξεφυγεις .Αν είσαι ξύπνιος , ξεγλιστρας εύκολα, αν όμως σε πιάσουν οι μελοδραματισμοι τότε το δάκρυ φτάνει στη πατούσα και κλαφτα Μπάμπη κλαφτα. Οι επόμενοι θα μου πεις τι φταίνε και αυτοί , φυσικά και φταίνε χρυσό μου μην εθελοτυφλεις. Που θέλω να καταλήξω ; Θα σου πω αμέσως!
Δεν ξέρω ποια μόδα έχει έρθει φέτος μάλλον , η κολεξιόν "ανακύκλωση παντός είδους" και όλοι οι δήθεν προοδευτικοί και ξύπνιοι , θεωρούν ότι το ξαναζεσταμενο φαγητό τρώγεται.  Δεν γίνεται να είμαι μόνο εγώ η προβληματική που το μόνο που βλέπω είναι τυπακια , να ξαναγυρνουν στις πρώην. Ρε που πάμε ; ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;
Που πήγε ο άντρας ο σωστός , ο πρόστυχος; Που ξαφνικά όλοι γίνανε Σταχτοπούτες και ψάχνουν την πριγκίπισσα. Πόσο , απελπισία δηλώνει ένας άνθρωπος 35 ετών να θέλει να κάνει οικογένεια και να συναναστρέφεται μετη πρώην σχέση του που για διαφορετικούς λόγους δεν ευδοκίμησε; Και μετά αναρωτιέστε γιατί αυξάνονται τα διαζύγια. Αν ήθελες να είσαι με κάποιον δε θα χωριζες  και αυτό σήμαινει ότι δε θα υπήρχε νυν. Για να χωρίσεις πάει να πει ότι κάτι χάλασε τη συνταγή και το γιουβέτσι δε θα σας κωλοκατσει. Τι να κάνουμε τώρα ; Να βάλουμε τη ετολ(etòl) μας να κλαιει;
Μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το γυαλί -μα τι έχω πάθει σήμερα με τα άσματα- καλά τα λέει ο Πουλόπουλος. Αμα ραγίσει, άστο να σπάσει καλύτερα , βέβαια υπάρχουν και οι τύποι με 9/10 μυωπία που το γυαλί έχει γίνει χίλια κομμάτια και προσπαθούν να κολλήσουν τα κομματάκια με uhu.
Και θα ρωτήσετε <<και τι μας τα λες όλα αυτά;>>
Επειδή, συχνά με πιάνουν κάτι παραληρήματα του Δαλάι Λάμα και αρχίζω να λέω τι είναι η ζωή , τι είναι ο άνθρωπος , τι είναι μια τούρτα σοκολατινα και τελικά κάθομαι σε εμβρυακή στάση και κλαίω τις θερμίδες που πήρα , καθ'οτι εκ κοιλίας γλυκατζου αναρωτιέμαι , γιατί να κάθομαι να σκέφτομαι μόνο και δε τα γράφω ; Ε, εκει που λέτε που εισεπνεα μια τρούφα σοκολάτα (διότι, οτιδήποτε είναι μικρότερο από ένα αυγό στρουθοκάμηλου , θεωρώ περιττή τη διαδικασία μασιματος) και με είχε πιάσει το παραλήρημα της Γαρμπή και οι ευαισθησίες μου , αρχίζω και σκεφτόμαι τους πρωην. Τους πρώην φίλους, κολλητούς, συντρόφους. Και όλοι για κάποιο λόγο τελικά ήταν πρώην κανένας δεν αδικήθηκε. Αφού , λοιπόν εισεπνευσα και δεύτερη τρούφα , μουρμουριζω μπουκωμενη και σε μορφή μικρής γουρουνιτσας από τις σοκολάτες "Αν οι πρώην ηταν σοκολάτες , θα γλυτώνανε πολλοί δολοφόνοι από τη φυλακή" ούτε τύψεις , ούτε τίποτα.
"ΟΙ ΠΡΏΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΏΗΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΝΥΝ."
Τέλος, έχω να δώσω δύο συμβουλές
Κορίτσια, καλύτερα ελεύθερες ,πάρα να είστε δεύτερες. (Άσμα της εποχής του χαλκού).
Αγόρια , μη ανησυχείτε βρε θα βρεθεί η Σταχτοπούτα που θα σας βάλει το σκαρπινι και από πρίγκιπες θα γίνεται πάλι βάτραχοι , διότι ως γνωστόν ο εγκέφαλος αναπτύσεται συνεχώς αλλά ο αντρικός εγκέφαλος ωριμάζει 6 μήνες πριν τον θάνατο του.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στα δύσκολα..εκεί φαίνονται ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν!

5 πράγματα που με έμαθε η ψυχοθεραπεία!

Η αληθινή αγάπη υπάρχει. Εσύ την αντέχεις;