Τηλεσκουπίδια ή αλλιώς υποκουλτούρα!


  Εν έτει 2018 και ακόμη υπάρχει η τηλεόραση. Θυμάμαι το 2006 που ήμουν δημοτικό έλεγα ότι σε δέκα χρόνια από τότε δεν θα υπάρχει καν ο κόσμος. Τόσο μικρή ήμουν.Αλλά ναι , ο κόσμος υπάρχει και γίνεται ακόμη χειρότερος , το ίδιο συμβαίνει και με την τηλεόραση. Μετά την Ραμόνα Βλαντή γνωστή και ως ''γκατούλα'' από το πρώτο τηλεσκουπίδι ''Μy Style Rocks'' , ένα νέο απομεινάρι της ελληνικής υποκουλτούρας κάνει την παρθενική του εμφάνιση του. Το ''Power Of Love'' είναι ένα συνονθύλευμα από ''Big Brother'' και ''Μια νύφη για το γιό μου''. Ένα σπίτι με δώδεκα ζευγάρια γυναίκες-άντρες που είναι εσώκλειστοι και είναι τα πειραματόζωα ενός ''κοινωνικού πειράματος''.
  Το σπίτι δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα αλλά στην Κωσταντινούπολη. Και ξαφνικά βλέπεις και εμφανίζονται όλες οι αψεγάδιαστες κουκλάρες που δεν ξέρουν να βράζουν ούτε αυγό να ψάχνουν την αγάπη μέσα σε ένα ποντικόσπιτο. Εάν ψάχνουν να βρούν την αγάπη αυτές οι καραπλαστικοποιημένες θεές  που είναι το όνειρο κάθε άντρα τι να πούμε και εμείς δηλαδή οι μέτριες; Και παίρνουν και 2.500 ευρώ , δηλαδή πληρώνονται για κάνουν τσαλίμια με τις ευλογίες μας. Ας μη μιλήσω για τις κοπέλες που έχουν κολλήσει το χρονοδιάγραμμα στα 19 . Αυτές έχουν βγάλει και τα καλοκαίρια και τους χειμώνες . 
  Και πάμε στον τομέα '' Σοβάτισμα τώρα και στο πρόσωπο''. Παιδιά, όλες αυτές που είναι τόσο άσπρες εκεί , έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν. Τόσο στόκος , τόσος χρόνος για να κάνουν όλο αυτό το έργο τέχνης. Μόνο εγώ δίνω 30 ολόκληρα λεπτά για να βαφτώ , μου είπαν ότι αν δεν κάνω μια ώρα τουλάχιστον δεν βάφομαι σωστά. Βρε τι μας λές; Που θα γίνω εγώ ''Barbie Fairytopia'' για να είμαι ''όμορφη''. Φαντάζεστε , μόνο αυτές οι τύπισσες τι κακό κάνουν στο περιβάλλον με τόσα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ; It's rediculous! 
  Και εντάξει ας το ανεχτούμε αυτό , γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει ο πιο χαζός και από τα λάχανα σκηνοθέτης που όταν θα δεί ότι το ζευγαράκι πάει να δέσει το γλυκό πετάει μια μουσική υπόκρουση του τύπου ''Je t'aime..moi non plus'' που μας κάνει να θέλουμε να βγάλουμε την τυροπιτούλα της μαμάς άθικτη; Τι πρότυπα ανδρών και γυναικών προσπαθούν να μας προβάλλουν και πως το εκλαμβάνουν οι μικρές ηλικίες αυτό; Το 65% των τηλεθεατών αυτής της εκπομπής είναι ανήλικα από 14-17. Και μετά αναρωτιέστε γιατί τα κορίτσια είναι ξεπεταγμένα από τα 13.. Ιδού η απάντησις... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στα δύσκολα..εκεί φαίνονται ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν!

5 πράγματα που με έμαθε η ψυχοθεραπεία!

Η αληθινή αγάπη υπάρχει. Εσύ την αντέχεις;